Mirë se vini në Këshillin e Qarkut Gjirokastër

Rreth nesh

Qarku i Gjirokastrës është një nga 12 qarqet e Shqipërisë. Popullsia e saj është rreth 170.000 banorë dhe mbulon një sipërfaqe prej rreth 3000 km². Qarku përbëhet nga bashkitë Dropull, Gjirokastër, Këlcyre, Libohove, Memaliaj, Përmet dhe Tepelene. Këshilli i Qarkut është autoriteti qarkor i zgjedhur dhe e ka selinë në qytetin e Gjirokastrës.

dd

Njoftime

Lajmet dhe Njoftimet e Fundit