“Nderi i Qarkut” Z. Sotiraq Paskali

Sa shumë surpriza në ditëlindjen tënde të 80-të Raq Paskali!
Sa shumë miq, shokë, adhurues të punëve të tua e familjarë mblodhe sot!
Jam e nderuar që pata mundësinë të sjell edhe unë një surprizë! Jam e nderuar të të nderoj sot!
Sotiraq Paskali “Nderi i Qarkut” me motivacionin:
“Për profesionalizmin e lartë shpalosur në punën si drejtues e mjek veteriner, për kurajon dhe guximin e treguar si sportist kompleks, për kontributin e dhënë në themelimin e trupës profesionale të cirkut gjirokastrit”
Shekullofsh Raq Paskali ynë!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp