“Odat e isopolifonisë”

Këshilli i Qarkut Gjirokastër organizoi edicionin e parë të aktivitetit “Odat e isopolifonisë” me pjesëmarrjen e grupeve të shkollave 9-vjeçare dhe të mesme. Intrepretime përtej

Lexo më shumë »