80-vjetori i Çlirimit të qytetit të Gjirokastrës

18 Shtator 1943, Çlirimi i qytetit të Gjirokastrës. 80 vite të lirë, falë sakrificisës së heronjve të atdheut që dhanë jetën për clirimin. Kryetari i Këshillit të Qarkut Gjirokastër, z. Dino Selimi, vendosi kurrorë në nderim të Dëshmorëve të Atdheut pranë Varrezave të Dëshmorëve të qytetit, së bashku me autoritet vendore, veteranë e familje të dëshmorëve të luftës.

Përulemi me respekt para veprës dhe sakrificës së tyre!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp