80-vjetori i Çlirimit të qytetit të Tepelenës

15 Shtator 1943 – 15 Shtator 2023 shënon 80-vjetorin e Çlirimit të qytetit te Tepelenës, ku u mbajt ceremonia e ritualit te homazheve te Varrezat e Dëshmorëve. Kryetari i Këshillit të Qarkut Gjirokastër, z. Dino Selimi, në prani të përfaqësuesve të autoriteteve të pushtetit vendor, si dhe familjarët pasardhës të dëshmorëve, morëm pjesë ne ketë ceremoni ku vendosën kurrora me lule si shenjë respekti për Dëshmorët që sakrifikuan jetën e tyre për clirimin e qytetit. Mirënjohje dhe respekt ndaj dëshmorëve të atdheut!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp