80-Vjetori i Çlirimit të qytetit të Përmetit

Me rastin e 80-vjetorit të Çlirimit të qytetit të Përmetit, Kryetari i Këshillit të Qarkut Gjirokastër, z. Dino Selimi, mori pjesë në ceremoninë e organizuar nga Bashkia Përmet pranë monumentit “Kongresi i Përmetit”, së bashku me autoritet vendore, veteranë e familje të dëshmorëve të luftës. Përulemi me mirënjohje dhe respekt përpara sakrificave të heronjve që dhanë jetën dhe kontributin e tyre për çlirimin e qytetit.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp