User qgj

80-vjetori i Çlirimit të qytetit të Gjirokastrës

18 Shtator 1943, Çlirimi i qytetit të Gjirokastrës. 80 vite të lirë, falë sakrificisës së heronjve të atdheut që dhanë jetën për clirimin. Kryetari i Këshillit të Qarkut Gjirokastër, z. Dino Selimi, vendosi kurrorë në nderim të Dëshmorëve të Atdheut pranë Varrezave të Dëshmorëve të qytetit, së bashku me autoritet vendore, veteranë e familje të […]

80-vjetori i Çlirimit të qytetit të Gjirokastrës Read More »

80-vjetori i Çlirimit të qytetit të Tepelenës

15 Shtator 1943 – 15 Shtator 2023 shënon 80-vjetorin e Çlirimit të qytetit te Tepelenës, ku u mbajt ceremonia e ritualit te homazheve te Varrezat e Dëshmorëve. Kryetari i Këshillit të Qarkut Gjirokastër, z. Dino Selimi, në prani të përfaqësuesve të autoriteteve të pushtetit vendor, si dhe familjarët pasardhës të dëshmorëve, morëm pjesë ne ketë

80-vjetori i Çlirimit të qytetit të Tepelenës Read More »

80-Vjetori i Çlirimit të qytetit të Përmetit

Me rastin e 80-vjetorit të Çlirimit të qytetit të Përmetit, Kryetari i Këshillit të Qarkut Gjirokastër, z. Dino Selimi, mori pjesë në ceremoninë e organizuar nga Bashkia Përmet pranë monumentit “Kongresi i Përmetit”, së bashku me autoritet vendore, veteranë e familje të dëshmorëve të luftës. Përulemi me mirënjohje dhe respekt përpara sakrificave të heronjve që

80-Vjetori i Çlirimit të qytetit të Përmetit Read More »

Konstituimi i Këshillit të Qarkut Gjirokastër 2023

Pas konstituimit të të gjithë këshillave bashkiakë të qarkut, me kërkesë të Kryetarit të Bashkisë Gjirokastër, zoti Flamur Golemi, më datë 02 Gusht 2023, në zbatim të Ligjit Nr. 139, datë 17.12.2015 “Për vetëqeverisjen vendore” neni 74/5/c, pranë Këshillit të Qarkut Gjirokastër u zhvillua mbledhja e parë e konstituimit të Kryetarit të Këshillit të Qarkut

Konstituimi i Këshillit të Qarkut Gjirokastër 2023 Read More »